Nyår
Avslutar mitt år, 2016 med att jobba från 06.00 - 01.00. Åt snabbnudlar till middag på 4 minuter.... haha Det är nog första gången som jag inte äter 3-rätter på nyår. Men jag är glad ändå!
 
Jag började som sagt min dag kl 6.00 med att åka till St.Johaan tillsammans med Julie och handla inför nyårspicknicken vi hade idag. Och hela förmiddagen höll vi på att förbereda och ta upp allt till toppen av berget. Kl 12.00 kom alla gäster och vid 16.00 var jag nere i byn igen. Vi lämna av alla saker i lägenheten och sedan gick jag ner till afterskin och hängde med några gäster ett tag mellan 16.17. Snabbt hem för att duscha, byta om och äta innan det var dags att gå upp till mitt hotell för kvällsträff kl 18.00.
 
Och här på hotellet kommer jag hänga hela kvällen med gästerna. Vi kommer som vanligt snacka med gästerna under middagen och sedan går vi ner till källarebaren och umgås lite. Jag vet inte om vi kommer vara här hela kvällen men förhoppningsvis hinner jag ner till Grafenberg för att se fyverkerier tillsammans med de andra vid 12-slaget iaf.
 
Planen är att stanna nere vid Grafenberg och festa lite på Point efter 12-slaget men jag har även morgonträff imorgon bitti kl 7.00, så kl 6.00 måste jag gå upp... Blir inte så mycket fest för min del denna nyår haha
 
Några bilder från picknicken. Tyvärr tog jag inte så många då jag filmade mycket på snapchat istället....
In A Blue Uniform

.

Snö snö snö snö

Vaknade upp till massa nysnö! Hur härligt som helst!


Idag har jag varit på morgonträff på mitt hotell mellan 7-9, ringt min gäst och hälsat dom välkomna (de kommer på fredag). Egentligen har jag kontorstid idag men då jag är klar med allt för 2 veckor framöver kan jag åka lite skidor istället. Tänkte passa på att testa mina nya skidor då jag har pistvisning imorgon. Kan vara bra om jag känt på skidorna lite innan jag ska hålla en pistvisning för Turbo gruppen haha