Torsdag

Idag började dagen på balkongen med lite arbete. Jag har massa manualer att läsa igenom, läsa på om våra utflykter osv Så det ägna jag hela förmiddagen åt.

När klockan sedan blev 12.45 blev jag upphämtad av Lisette och Jesper (de är också guide här i FTB) så åkte vi till Ayia Napa för Suppliers Fair. Där var massa fler guider (både för Tui Nordic som jag arbetar inom, norska danskar och svenskar. Men även Tui UK, alltså brittiska guider). På denna Suppliers Fair mötte vi de som håller i utflykterna vi har, de alla satt vid olika bord så vi fick gå runt mellan dom. Vi fick broschyrer och från vissa fick vi allt från kepsar, handdukar, pennor, tändare osv osv. Men  de berättade mer om deras utflykter iaf, vad som kan vara bra att veta, tips osv. Alla dessa utflykter få vi som guider även testa på och jag hoppas att jag kommer kunna testa de flesta. Vissa verkligen jätte roliga, tex dykning, segling, jeep safari osv

Nu är jag hemma i lägenheten men ska strax iväg igen. Ikväll ska vi få testa på en "utflykt". Vi ska se Magic Dancing Waters. Det är en vattenshow med middag innan, detta är alltså en utflykt som vi kan erbjuda våra gäster att köpa.


Frukost på balkongen imorse. Kollar man noga på bilden kan man se havet. Vi bor kanske 400-500 meter från bara.