Lördag
Igår var jag ledig och självklart är det moln och lite regn.... Så typiskt! Men det stoppade oss ändå inte. Jag, Mia, Caroline och Erik åkte ändå till stranden, köpte oss en boll och körde volleyboll på stranden. Solen kom fram ibland så lite sol fick vi ändå. Men ändå när det var moln var det galet varmt och svetten bara rann... Tur att havet var nära så vi kunde springa ner och doppa oss.
Innan vi åkte hem köpte vi även glass som de gör direkt på plats och det är nästan som ett konstverk. Och det är såå gott! Tyvärr har jag ingen bild på glassen men de kommer någon annan gång haha Älskar den glassen och det kostar bara 80thb! 
(null)
(null)
(null)
Julfirande
Jag lever, jag mår bra och jobbar på. Julafton har ju precis varit och herregud vad gott det var med svensk julmat! Haha Vi hade bokat buffé på en svensk restaurang i Kata och de hade hela julbordet. Köttbullar, Jansson, revbenspjäll, sill, julskinka och snaps. Det var sååå gott!! 

Vi började hemma i lägenheten med paketleken och Erik som precis varit hemma i Sverige hade med sig glögg och jultomtar också. Efter vi hade spelat klart och kollat lite på Kalle Anka åkte vi till restaurangen och sedan vidare till klubben. Vanligtvis festar man ju inte på julafton men så blir det i guidelife. Jag drack inget utan körde bil istället. Blev lite som en taxichaufför men det gjorde ju inget. Jag kom till klubben kl 01.00 efter att ha kört hem lite folk och stanna till 03.30, var skapligt trött när jag kom hem haha Dansa nykter är jobbigare än när man är onykter kan jag ju säga...

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Birthday! 25 years
Så i måndags hade jag födelsedag och blev 25 år. Och eftersom att jag har väldigt många danska kollegor och en dansk vän här på destinationen så blev jag offer för deras tradition haha Så i Danmark finns denna gamla tradition att när man fyller 25 år och inte är gift så ska ens vänner/familj hälla kanel över dig. Fråga mig inte varför men det ska man.... så det gjorde dom på mig. Jag kom hem från jobbet och nästan direkt knackade Maja på dörren för att säga grattis och ge mig en liten present. Men sen. Sa hon åt mig att sätta på mig kläder jag inte var rädd om och så band hon fast mina händer bakom ryggen.... Ner åkte vi med hissen och utanför stod många utav mina kolleger redo med vatten och kanel haha Vatten kastar man innan kanelen för att det ska fastna mer och de gör det.... herregud det tog en evighet att få ut det, samt att jag har nog luktat kanel i 3 dagar haha

Senare sen på kvällen åkte jag och några fler in till Patong där vi hade en födelsedags middag på Twochefs. De är en svensk ägare så de har planksteek med beanesås! Drömmen!! 

Så här såg jag ut efter de kastat kanelen haha

(null)