Första åket

Gissa vad jag har gjort idag!! Jag har åkt skidor för första gången på 7 veckor! Woop woop. Jag är såå glad! 


Jag, Michelle och Julius åkte en sväng och det kändes faktiskt bra. Vi åkte först i 1,5 timme ungefär, med väldigt mycket kö i liftarna tyvärr... Det kändes bra men jag kan inte trycka på som jag vill riktigt och efter ett tag så kunde jag känna lite smärta i under knät. Så då åkte vi till en restaurang och åt mat, samt vila lite. Och efter vi ätit tog vi 2 åk till och då kändes det bra igen. 

Nu när jag kommit hem har jag vilat i ungefär 2 timmar och jag kan fortfarande inte känna någon smärta. Jag är trött i benen men ingen smärta och det känns så härligt!! Så kanske blir det ett åk igen under nästa vecka... Jag hoppas! 

Tog inga bilder förutom dessa, inga bra men det är bildbevis på att jag varit i pisten i alla fall haha

Tapas- och movienight

Väldigt dålig uppdatering, jag vet... Men nu är det hög säsong vilket betyder mycket arbete och denna vecka har jag gjort nästan dubbelt mitt arbete. Vecka 7,8,9 och 10 har vi massor med gäster så då blir det lite så. 


Men dagar när man har mycket att göra tänker man tillbaka på de dagar man hade lite arbete. Som alla hjärtans dag när jag, Sarah, Rikke och Michelle hade tapas- och movienight. Det var så gott med tapas! Och på kvällen tog vi bilen till St.Johann och kolla på Fithy Shades Darker. Det var så nice! Vi hade oss en riktig tjejkväll och det var så skönt, vi förtjäna oss verkligen det. 

Torsdag

Igår var det Tenne torsdag och självklart tog vi till byn. Men. Jag fick gå därifrån utan jacka....När jag skulle gå hem, sådär vid 3.30 tiden så fann jag den inte. Vi var 3 stycken som leta i ungefär 20 min men den är borta. Som tur är hade jag min vår jacka på mig igår så jag har fortfarande min vinterjacka. Men det är tråkigt att den är borta.... Nu är det ju högsäsong så det är hur mycket folk som helst och här på klubben har dom ingen vakt i garderoben. Så. Men jag ska gå ner dit imorgon eller söndag och dubbel kolla om den inte är där. Håller tummarna! Nu ska jag sova för imorgon är det lördag vilket betyder transferdag. Gäster ska hem och nya gäster kommer.


Har även glömt och visa er mitt lilla hår haha Jag och Sophie hade lite roligt en dag och slängde i lilla färg i topparna. Det är färg som försvinner efter 2 veckor så nu när det börjat gå ut ser det förjävligt ut haha Men det var en rolig grej!