Lördag

Idag har jag haft AM service, 9-12, plus välkomstmöte och sedan åkte jag till Ayia Napa för att uppdaterat försäkringspapperna på min lilla arbetsbil. Men nu sitter jag på balkongen för jag har siesta till 16.00. Sedan är det PM service till 18.00 och sen är jag ledig!! Woop woop, Helg! Ska bli så skönt. 


Fire Of Anatolia

Dansshowen i torsdags var riktigt bra och intressant att se. Gruppen är en väldigt stor dansgrupp som haft en turné runt hela världen. Showen visas också bland gamla ruiner i Salamis så det var riktigt roligt. 


Fredag var det anskomst/avresedag så mycket arbete men det gick bra. Avsluta kvällen med den nya Spiderman filmen på Protaras Film Festival. Så bra! Älskar denna festival alltså, så många nya filmer och ljudet är helt galet! Det vibrerar i hela bröstet för basen är så hög. När jag kollade på Wonder Women i början av veckan gick ett bil alarm för att basen var så hög haha

Torsdag

Tisdag betyder välkomstmöte och vanligtvis veckomöte under siestan. Men denna vecka är vår manager på semester så då blev det poolen under siestan istället. 


Igår var det bara AM service, 9-12, sedan halvdag ledig. Så vi åkte till Ayia Napa och hängde på Sandy Bay. Det är inte den finaste stranden i området men det är alltid lite folk där. Hatar att åka till typ Fig Tree Bay, Nissi Beach. Så mycket folk...

Idag skulle vi ha haft salestraining men den blev inställd sent igår kväll. Så det betyder ledighet och sovmorgon! Wohoo! Så idag har jag bara service från 15-17 och vid 19.30 blir alla guider upphämtade för att få se en dansshow i Famagusta (på den turk-ockuperade sidan av Cypern). Det är en ny utflykt vi ska sälja så självklart får vi testa på det först. Dansgruppen är tydligen en stor dansgrupp från Turkiet som turnerat runt hela världen så det ska bli väldigt roligt att se. 

Bilder från gårdagen på Sandy Bay