Jeep Safari
Dagarna springer på och jag jobbar på.... Igår fick vi testa på Jeep Safari i Troodosbergen, det var varmt men en bra tur. Vi åkte upp till bergen, körde lite offroad, åkte till ett vattenfall, fick äta Meze (Cypriotisk tapas) och så. Uppe i bergen var det lite svalare, ca 26 grader. Men sen när vi kom ner från bergen och var på väg hem igen så var temperaturen uppe på över 34 grader... Varmt.
 
Idag har det varit detsamma och det kommer bara bli varmare. Managern på mitt hotell berätta att föra sommaren kom temperaturen upp på 48 grader. Då är jag glad över att jag faktiskt kan vara inne i receptionen där det finns AC. Haha
 
 
Minisemester i Pafos
Här kommer några bilder från vår härliga minisemester i Pafos. Det var verkligen så skönt att få komma iväg lite och få se något nytt. Vi gjorde inte så mycket men vi njöt av solen på en solstol i Kato Pafos och innan vi åkte hem på fredagen åkte vi förbi Arfoditesklippa. En härlig roadtrip helt enkelt!
 
Nu ska jag snart gå och lägga mig för jag ska upp tidigt imorgon bitti. Imorgon ska vi nämligen iväg på Jeep Safari hela dagen tillsammans med teamet. Kommer bli riktigt kul att få testa på!
 
 
Pafos

Sent igårkväll anlände vi till hotellet i Pafos. Tror vi alla överraskades över vad fina rummen faktiskt var. Idag blir det häng på stranden och ikväll blir middag och vin! Bra ledig dag