Utflykt - La Moet Cruise
Idag har vi varit på en chill cruise längst med öarna runt om Thailand och det har bara varit såå härligt! Efter cykelutflykten och surfningen igår (samt träningen i tisdagskväll) så var det väldigt lägligt med en avslappnad all inclusive tur.... haha Vi åkte omkring runt öarna på de lugna ställena, stanna på en ö, bada från båten och bara hade det härligt. På soldäcket hade de massa kuddar man låg mellan och inne på båten hade de små områden med kuddar osv man satt vid. En väldigt bra tur, tummen upp! 

Idag fick jag även veta att mitt work permit är klart så nu är det slut på utflykter och dags att börja arbeta. Det har varit väldigt härligt att bara åka på utflykter och utforska Thailand men nu är det dags att gå tillbaka till verkligheten och uniformen haha

Tog verkligen bara 2 bilder från idag... haha Här är från ön vi gick i-land på i alla fall
(null)

(null)

Utflykt - Cykling på Koh Yao Noi
Och idag, onsdag, har vi varit på en väldigt aktiv utflykt. Vi har cyklat på ön Koh Yao Noi. 18 km mountingbike i regnskogen och på vägar runt om 3/4 av ön. Vi hade ett lunchstopp vid hälften då vi åkte ut till en liten ö och hade picknick på stranden. Så mysigt och det var väldigt skönt med ett bad och en liten powernap.... haha Men det var en super kul tur, man fick se massa utav det lantliga Thailand samt att det var roligt att cykla. Men 30 graders värme och cykling är rätt så tufft! 

Vi var hemma vid 18.00 men då var det bara hem och vända för vid 18.30 skulle vi vara i Patong och på Surfhouse. De hade bjudit in oss för att berätta mer om sig själva, de bjöd på mat och öl samt att vi fick testa surfa. Såå roligt!! Omg vad kul men väldigt svårt och utmanande... Men dit ska jag verkligen igen och köra mer tills jag lär mig bra.

(null)

(null)

(null)

(null)

Utflykt - Coral Island, Banana beach
Min måndag startade bra med en super bra utflykt till Coral Island med Raya Divers. Det var en väldigt bra utflykt och jag tror den passar super för barnfamiljer (vilket är bra för mig då jag kommer arbeta på ett familjehotell). Inte lång transfer, bara 15 min båttur, på ön hade man mycket fritid att göra vad man vill (antingen bara ligga på stranden eller göra någon aktivitet som tex sipline som vi gjorde. Super kul btw), det var också ett snorkelstopp innan vi åkte hem igen. Ön vad också väldigt fin och väldigt bra faciliteter. Så en toppen tur! 

(null)

(null)

(null)

(null)