Söndag

Hej direkt från poolen 👋🏼


Igår var det full dag med arbete, service och välkomstmöte. Men under siestan åkte jag och Emelie för att ta lite bilder på St.Elias kyrka. Jag har ju TUI Sveriges instagram nästa vecka så måste ladda upp med lite bilder jag kan visa. Jag ska ha kontot i 1 vecka och lägga upp ca 2-3 bilder varje dag. Detta ska jag göra samtidigt som jag jobbar så det kommer bli stressigt men det blir kul! 

Igår kväll åkte jag och Emelie in till Napa och gick ut med några från Napa teamet. Det blev en lugn kväll men sen, var hemma ca 3.30 så dagens service var tung haha Åkte hem och somna 1 timme i sängen innan vi åkte mot poolen där vi är nu. Har halvdag idag så eftermiddag är tom från arbete. Ikväll ska vi in till napa och kolla på när grabbarna spelar fotboll men jag funderar på att faktiskt träna på deras utegym samtidigt... Men ja vi får se! 

Bilder från i torsdags. Och det roligaste med den andra bilden. Den ser helt uppstyrt ut men det var egentligen kaos haha Det är riktigt strömt där och vågorna gjorde så vi gled ifrån varandra. Men på bilden ser det ut som att det är planerat... haha Men det är de verkligen inte!