Palma De Mallorca
Så 1 vecka har redan passerat! Herregud vad tiden går fort... Men jag kom först igår, lördags, äntligen in i den lägenheten jag ska bo i. Flyttat 3 gånger nu så det var skönt att få komma på plats haha Först bodde jag 2 nätter 15 min utanför Palma med en tjej som heter Julia. Men så behövde dom just den lägenheten så då fick jag flytta in till stan och bodde då med Filip, Nicolai och Caroline. Och nu är jag på plats där jag ska bo. 

Under veckan som gått så har jag varit på "Smiles", en form av utbildning som vi har innan varje säsong, plus en utflykt. I fredags åt jag middag med de andra repsen som redan varit här under vintern. Vi gick ut och dansa efter och var hemma sent. Lördagen flyttade jag och tog det lugnt då jag varit ledig helgen. Och idag har jag varit och turistat lite och sedan mötte jag upp Nicolai på en kaffe i solen. Tidigare under veckan har det varit väldigt kallt men idag har det varit helt underbart väder! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Hemma!!
Så fredag morgon kl 7:15 landade jag på Arlanda och idag söndag 11.05 åker jag till min nästa destination Spanien, Mallorca. Hade velat ha mer tid hemma men tyvärr får jag ju inte bestämma det själv... Det har varit fullspäckade dagar för att hinna träffa alla och det ända jag gjort är att äta massa mat typ haha Men nu är mina cravings lugna igen... 

(null)

Mini semester -Krabi
Mina 2 sista dagar i Thailand var jag ledig och då åkte jag, Anniina, Dreem och Ella till Krabi, Ao Nang och var riktigt härligt. Ett bra avslut på min säsong i Thailand. 

Vi åkte dit på måndag eftermiddag efter jobbet. På tisdagen åt vi en god frukost och åkte sedan ut till Poda island med en long tail båt. Och helt random möte vi Gustav och Mia vid båtarna som också var där (kollegor från Phuket). Men vi hänge på Poda island till kl 4 och sedan åkte vi hemåt. 

På onsdagen åkte vi till Tiger Temple och gick alla de 1237 stegen upp till toppen. Och det var tufft! För det första var det ju galet varmt så det är inte en hälsosamt. Men upp kom vi i alla fall och det var en galet fin utsikt! Där uppe visade även Dreem oss hur man gör en blessing i Thailand. En väldigt bra trip! 

(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)