Ledig dag
I måndags var mitt lilla Blue Star team lediga. Varje måndag är vi lediga tillsammans så denna gång åt vi brunch tillsammans, såå gott, och sen hängde vi vid poolen. En väldigt härlig dag! 

Var ledig igår också, tisdag, men då hängde jag bara med Gustav. Vi vakna väldigt sent så vi började med att köpa lunch och kollade på Solsidan hemma hela eftermiddagen. Avrundade med en utomhusträning innan jag köpte kvällsmat och kolla på film haha Efektiv dag va....

(null)

(null)

(null)

Petrona Twin Towers
Så på måndag kvällen klädde vi upp oss och åkte till en skybar mittemot Petrona Twin Towers i Kuala Lumpur. Fantastisk utsikt! Vi alla skulle gå ut efter vi varit på denna bar men jag började bli så sjuk så jag gick hem. Och sen var det kört... Fick feber, ont i halsen och en förkyldning som blev kvar. Fick sova till kl 13.00 dagen efter men sedan var vi tvugna att checka ut och hämta våra visa. Flyget gick inte fören kl 8 på kvällen och jag var hemma i Phuket kl 22.00. Så den dagen var hemskt, att åka runt resande när man är sjuk är ju ingen hitt... Sedan var jag hemma onsdag och torsdag sjuk och nu mår jag bättre. 

Jobbade fredag (men det var en kort dag så inga problem), var ledig lördag, jobbar idag söndag och så är jag ledig måndag och tisdag igen.... Skönt!!

(null)

(null)

(null)

Batu Caves
Så första dagen gick vi självklart direkt till ambasaden för att lämna in alla papper för vårt visa. Och Gud vad trött jag var.... vårt flyg var försent ner till KL så vi gick och la oss kl 4 på natten och vi gick upp kl 7.00 för att åka till ambasaden. (Bara de 200 första får komma in så därför vi måste vara där så tidigt...)

Men efter ambasaden hade vi fritt att göra vad vi ville så vi satte oss i en taxi och åkte dirket till Batu Caves. Och det var så coolt! Batu Caves är ett hinduiskt tempel som finns inne i ett berg. Detta berg/grotta sägs vara över 400 miljoner år gammalt.... 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)